Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση SUPER 3 Βότση

Ανακοίνωση SUPER 3 Βότση

Μετά από σκέψη για το αν οφείλουμε να πάρουμε θέση σε κάτι που δεν εμπλεκόμαστε και μετά από όλο το «γαϊτανάκι» της παραποίησης της αλήθειας, σαν SUPER 3 Βότση θέλουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω.

Δεν έχουμε καμία ανάμιξη με το περιστατικό το οποίο αναφέρεται εις βάρος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του παοκ. Το καταδικάζουμε απερίφραστα, αλλά και σε καμία περίπτωση δεν ανεχόμαστε να εμπλέκεται το όνομα του SUPER 3, καθώς και το παράρτημά μας, σε τέτοιου είδους γεγονότα.

Το ότι η περιγραφή του συγκεκριμένου συμβάντος έχει διαφοροποιηθεί αμέτρητες φορές, μέσα σε δύο μόλις ημέρες, καθώς και ότι αυτό αναφέρθηκε δημόσια, πολλές ώρες μετά την τέλεσή του, πρέπει να βάλει όλους σε σκέψεις, αυτούς, δηλαδή, που θεωρούνται σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι αυτούς που «τρώνε» ό,τι τους «ταϊζουν» τα… «περήφανα» ΜΜΕ της πόλης, από τα οποία δυστυχώς αναπαράγουν τέτοιου είδους «ειδήσεις» και τα υπόλοιπα μέσα.

Όσο, δε, για το ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του παοκ, έκανε λόγο για SUPER 3… Βυζαντίου, πιστεύουμε ότι τα σχόλια περιττεύουν. Μετά τους… «30» που έγιναν «4», ο SUPER 3 Βότση έγινε SUPER 3… Βυζαντίου και αύριο μεθαύριο μπορεί να γίνει και SUPER 3… Δριμυκλάνων.

Επίσης, όσον αφορά τη δημόσια δήλωσή του, ότι άλλοι συνδεσμίτες θέλησαν να τον προστατέψουν και άλλοι να του επιτεθούν, δύο πράγματα έχουμε να πούμε. Σαν Σύνδεσμος έχουμε την πεποίθηση ότι οποιουδήποτε είδους γεγονότα που ξεφεύγουν από την οπαδική νοοτροπία, δεν ανήκουν στην οικογένεια του SUPER 3. Άρα, λοιπόν, καλό θα ήταν να ψάξει για άλλο «δράκο» στην ιστορία του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του παοκ.

Άλλωστε, μπορούμε να τον παραπέμψουμε στις κινήσεις που έχει κάνει ο SUPER 3 σε περιπτώσεις όπου τα «νεύρα» ήταν «τεντωμένα» και η κατάσταση έτοιμη να «ξεφύγει» (πχ, την ημέρα των εκλογών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης και ο νοών νοείτω), παρόλα αυτά, με την επέμβαση του Συνδέσμου, δεν έγινε το παραμικρό.

Επιφυλασσόμαστε, τέλος, για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, καθώς κανένας δεν μπορεί να παίζει με το όνομα του SUPER 3 και του παραρτήματός μας, το οποίο έχει την ύψιστη τιμή και περηφάνια, να ανήκει στη μεγάλη Familia αυτού του Συνδέσμου.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΒΟΤΣΗ – SUPER 3