Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ - βάζελος : 0 - 0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Παναθηναικό στο Κλ. Βικελίδης. Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν μοιρασμένο με τον ΑΡΗ να έχει την πιο κλασική ευκαιρία στο 69΄όταν ο Κάμπορα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη ο Τζόρβας απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Τζόνσον σε κόρνερ. Νωρίτερα ωστόσο ο κ. Σπάθας από τον Πειραιά δεν έδειξε καθαρή κόκκινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο που χτύπησε με αγκωνιά τον Χαβίτο. Μάλιστα ο παίκτης του Παναθηναικού είχε κίτρινη, αλλά ούτε είδε την δεύτερη που θα σήμαινε αποβολή. Στο 58΄ο Χαβίτο ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι ο Σπάθας δεν σημείωσε την παράβαση. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 0-0. Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Κόκε, Κάλβο, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σισέ

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Νάτσο Γκαρσία, Πρίττας, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε (68' Τζόνσον), Κάμπορα (90'Αραβίδης).
ΠΑΟ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος (85' Λέτο), Σισέ.