Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Λέσχη Φίλων ΑΡΗ: Εμείς με το Σπαθί μας…


Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου η οικογένεια του ΑΡΗ αποφάσισε να δώσει μια ηχηρή απάντηση σε όσους από την αρχή του Πρωταθλήματος επιδιώκουν τον οικονομικό αποπροσανατολισμό του ΑΡΗ μας.
Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των υποχρεώσεών της, ως βασικού μετόχου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ανακοίνωσε εκστρατεία Έκτακτης Οικονομικής Ενίσχυσης, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου.
Τα έσοδα της Έκτακτης Οικονομικής Ενίσχυσης θα διατεθούν στο σύνολό τους στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και θα συμβάλλουν, πέρα από την οικονομική τόνωση της ΠΑΕ, στην αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της Λέσχης στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.
Μέχρι το βράδυ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, από όλα τα σημεία διάθεσης των κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης, συγκεντρώθηκε το ποσό των 43.940 ευρώ, το οποίο σήμερα το μεσημέρι (25/1) κατατέθηκε στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Η προσπάθεια, ωστόσο, δεν σταματάει εδώ. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, ο Λαός του ΑΡΗ πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια με κάθε θυσία.
Η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη για να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα «Εμείς με το Σπαθί μας».
Καλούμε τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ αλλά και κάθε μέλος της Αρειανής οικογένειας, σήμερα το βράδυ στις 8:30 μμ στο ARIS Sports Cafe, ώστε όλοι μαζί να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε τους τρόπους συνέχισης και αποτελεσματικότερης διάδοσης της Εκστρατείας Οικονομικής Ενίσχυσης.
Τονίζεται ότι η διάθεση των κουπονιών συνεχίζεται τις καθημερινές από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, τα καταστήματα ARIS Megastores, ARIS Mobile και ARIS Sports Cafe, και στους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ σε ειδικά stands της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης υπάρχουν και στους συνδέσμους του ΑΡΗ (SUPER 3 και Ιερολοχίτες).