Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Αφού σ’ αρέσει τόσο… (ΑΡΗΣ - φιλοξενούμενοι 3 - 2)


Με νίκη 3-2 κόντρα στον παοκ και την 4η θέση στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος 2009-10 έκλεισε ο ΑΡΗΣ τη χρονιά στο φλεγόμενο Κλεάνθης Βικελίδης και κόντρα και στη διαιτησία των Σταθόπουλου και Ακρίβου.

Η αγαπημένη μας ομάδα πήρε τους 3 βαθμούς και συμπλήρωσε τους 8 στην ειδική βαθμολογία των playoffs, ξεπερνώντας τον ολυμπιακό στην ισοβαθμία λόγω της νίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το ματς ξεκίνησε με το σύνολο του Έκτορ Κούπερ να πιέζει και με πρώτη καλή στιγμή στο 6ο λεπτό, με κεφαλιά του Κάμπορα σε κόρνερ του Μεριέμ.

ΓΚΟΛ! Το σκορ άνοιξε για τον ΑΡΗ στο 12ο λεπτό, όταν σε σέντρα του Χαβίτο αμυντικός των αντιπάλων έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα η αγαπημένη μας ομάδα ισοφαρίστηκε από καταφανή θέση οφσάιντ το οποίο δεν υπέδειξε ο Ακρίβος της Ένωσης Αθηνών, ενώ στο 26ο λεπτό ο ΑΡΗΣ έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα, και πάλι με τον Κάμπορα σε σέντρα του Χαβίτο. Ο Αργεντινός είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 30’ σε σέντρα του Μεριέμ.

ΓΚΟΛ! Η πίεση του ΑΡΗ καρποφόρησε ξανά στο 32’, όταν μετά από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Μεριέμ ο Χαβίτο βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα για το 2-1.

Τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του ημιχρόνου ο Κάμπορα έκλεψε την μπάλα και για μία ακόμη φορά έφτασε κοντά στο γκολ, με το πρώτο μέρος να λήγει τελικά ισόπαλο, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ξανά, ύστερα από πέναλτι που καταλογίστηκε στον Φερνάντεζ για χέρι, παρότι είχε προηγηθεί ολοκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον Πέσκοβιτς το οποίο δεν δόθηκε ποτέ από τον Σταθόπουλο της Ένωσης Αχαΐας.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να φτάσει ξανά στην επίτευξη ενός τέρματος, κάτι που δεν κατέστη δυνατό στο πρώτο τέταρτο και κάτι παραπάνω.

ΓΚΟΛ! Το «τρίποντο» της νίκης έμελλε τελικά να δώσει στην αγαπημένη μας ομάδα ο Χαβιέ Κάμπορα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο χέρι που υποδείχτηκε ύστερα από προσπάθεια του Αντού.

Από εκεί και πέρα ο ΑΡΗΣ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να διατηρήσει το προβάδισμα, είχε καλές στιγμές με τους Μεριέμ (65’), Χαβίτο (73’) και Νέτο (89’) και απειλήθηκε μόνο μια φορά στο 84ο λεπτό, με τον Πέσκοβιτς να βρίσκεται σε ετοιμότητα.
(www.super3.gr)