Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

H νέα φανέλα του ΑΡΗ!


Η νέα φανέλα του ΑΡΗ για την σεζόν 2010-2011, στηριζόμενη στην τεχνογνωσία και την ποιότητα της UNDER ARMOUR, παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι σε ένα κατάμεστο ARIS MEGASTORE παρουσία ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. O εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιώργος Ελευθερούδης πήρε αρχικά τον λόγο τονίζοντας:
«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που μια μεγάλη αμερικανική εταιρία θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ανακαινισμένος χώρος του ARIS MEGASTORE είναι μια τεράστια επένδυση της ΠΑΕ και θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θανάσης Αθανασιάδης, πήρε στην συνέχεια το λόγο: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Φλόγα ΑΕ, τον κ. Αντωνιάδη και τον κ. Μπλέσιο, για την τριετή συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτή η χορηγία δίνει τα απαραίτητα εφόδια στην ομάδα μας, να κυνηγήσει υψηλούς στόχους τα επόμενα χρόνια. Η συμφωνία αναφέρεται επίσης στην παροχή αθλητικού υλικού με τις τελειότερες των προδιαγραφών. Εύχομαι και ελπίζω η νέα εμφάνιση της ομάδας να συνδυαστεί με καλά αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους».
Ο Γενικός Διευθυντής της UNDER ARMOUR στην Ελλάδα, Βασίλης Μπλέσιος, τοποθετήθηκε με τη σειρά του για τις νέες εμφανίσεις του Συλλόγου, αναφέροντας: «Ο ΑΡΗΣ φορά την πιο δυναμική εταιρεία αθλητικών ειδών. Στη βασική προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία οι ποδοσφαιριστές φορούσαν ρουχισμό της εταιρίας μας και ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Η Ελληνική Φλόγα είναι η μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία. Θεωρούμε, όχι τυχαία, τον ΑΡΗ ως την πιο δυναμική ομάδα στην Ελλάδα. Θα βοηθήσουμε να πετύχει τους υψηλούς του στόχους. Προβήκαμε στη δημιουργία τριών φανελών, μια κίτρινη με μαύρη ρίγα, μια μαύρη με κίτρινη ρίγα και μια κεραμιδί με κίτρινη ρίγα, όπως και στην πράσινη φανέλα του τερματοφύλακα. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από ειδικά διαμορφωμένο υλικό, ώστε να κρατούν στεγνούς τους αθλητές κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά στον ΑΡΗ».
Την εκδήλωση έκλεισε με τις δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννης Κόντης, που υπογράμμισε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ιδιαίτερα τους διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας, Σάκη Πρίττα και Μιχάλη Σηφάκη, που μας έκαναν περήφανους. Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί αύριο (11/7) για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και πιστεύουμε όλα να πάνε καλά».