Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ξεκίνημα με το δεξί στην Ευρώπη (1-2)


Ο ΑΡΗΣ στην πρεμιέρα του για την φετινή αγωνιστική περίοδο κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη μέσα στην έδρα της Γιαγκελόνια με 1-2 και να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Κούπερ μέσα στα πρώτα 7 λεπτά πέτυχε δύο γκολ με το Τόνι Κάλβο. Αρχικά στο 3΄όταν ο Ισπανός εκτέλεσε εύστοχα το πεντακάθαρο πέναλτι που κέρδισε ο Τσέζαρεκ και στην συνέχεια στο 7΄με ωραίο κοντινό πλασέ. Οι Πολωνοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 23΄με τον Γκρζίμπ. Ο ΑΡΗΣ έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Τσέζαρεκ και Χαβίτο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των Πολωνών ήταν ανούσια. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στις 8 το πρωί στην Θεσσαλονίκη μετά από ένα πολύ κοπιαστικό ταξίδι. Το απόγευμα ωστόσο έχει προγραμματιστεί προπόνηση από τον κ. Κούπερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γιαγκελόνια : Σαντομιέρσκι, Κάστσελαν, Λέβτσουκ (23' Ερμές), Σκέρλα, Κούπις, Γκροσίτσκι, Λάτο (50’ Μπούργκχαρτ), Ρανγκέλ, Νοραμπουένα, Φρανκόφσκι (82΄ Μακουζέφσκι), Γκρζιμπ.

ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί (79’ Πρίττας), Τόχα, Κάλβο (64’ Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Κόκε (69’ Καζναφέρης), Τσέζαρεκ.
(www.arisfc.gr)