Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ο ΑΡΗΣ στα πλέι-οφ του Europa League

Ο ΑΡΗΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Γιαγκελόνια σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης και σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου αγώνα κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 17΄με ωραία κεφαλιά του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο ΑΡΗΣ ήταν ανώτερος από τους Πολωνούς οι οποίοι όμως στάθηκαν τυχεροί και μετά από ένα σουτ του Μπούρχαρντ στο 24 η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ρονάλντο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη για το 1-1. Στην συνέχεια υπήρξε μία διακοπή στο παιχνίδι λόγω φωτοβολίδων που πέταξαν οι οπαδοί της Γιαγκελόνια που επίσης συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ με34 αποτέλεσμα να υπάρξουν 6 συλλήψεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μπήκε πιο δυνατά, αλλά με ένα δεύτερο αυτογκόλ και πάλι μετά από κόντρα, αυτή την φορά η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ναφτί και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2. Ο ΑΡΗΣ αντέδρασε άμεσα, ο Κόκε κέρδισε πέναλτι από τον Σκέρλα και ο Τσέζαρεκ δεν έκανε λάθος στο 73 γράφοντας το τελικό 2-2. Πλέον ο ΑΡΗΣ περιμένει αύριο στη Νιόν το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τα πλέι-οφ του Europa League. Οι κίτρινοι βρέθηκαν μία ανάσα από το γκρουπ των ισχυρών καθώς στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ είναι στην 39η θέση ενώ οι 37 πρώτοι λογίζονται ως ισχυροί. Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 ώρα Ελλάδας. η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα εκπροσωπηθεί από τον εκτελεστικό της διευθυντή Γιάννη Κόντη.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (82΄Κουλουχέρης), Μίσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Ναφτί (78΄ Πρίττας), Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο (69΄ Τσεσνάουσκις), Κόκε, Τσέζαρεκ

Γιαγκελόνια: Σαντομιέρσκι, Κιούπιζ, Σίντκι (46΄ Κασκελάν), Κιγιάνσκας, Νοραμπουένα, Μακουσεζέφσκι (51΄ Φρανκόφσκι), Σκέρλα, Χέρμες, Γκρζιμπ, Μπούρχαρντ(83΄Λάτο), Γκροσίτσκι.
(www.arisfc.gr)