Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Καβάλα - ΑΡΗΣ : 0 - 1 ... ΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΓΚΟΛ!!!!!!



Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 0-1 της Καβάλας. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Κούπερ που αγωνίστηκε με 7 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αούστρια πέτυχε ο Οριόλ με δυνατό σουτ στο 26΄. Ο ΑΡΗΣ με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλύτερος από την αντίπαλο του και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ από την μία λόγω των χαμένων ευκαιριών και από την άλλη λόγω του γεγονότος ότι ο κ. Κουκουλάκης αρνήθηκε δύο πεντακάθαρα πέναλτι πάνω στον Χαβίτο στο 7 και το 62.Άξια αναφοράς η εν τυπωσιακή παρουσία του κόσμου του ΑΡΗ καθώς 6500 και πλέον φίλοι της ομάδας κέρδισαν με άνεση την μάχη της κερκίδας στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης για μία ακόμα φορά.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Οριόλ, Κουλουχέρης, Πρίττας, Μενδρινός (70 Ναφτί), Χαβίτο, Τσέζαρεκ (56΄Ρουίζ), Τόχα, Τσεζνάουσκις (86΄Καζναφέρης)

ΚΑΒΑΛΑ: Γκαλίνοβιτς Πετκάκης, Σιόντης, Περέιρα,Τόμασιτς,Ντιέ, Ντικρόγκ, Αλεξάνδροβιτς (73 Ιωάννου), Ονουάτσι (69 Δρόσος), Αμντούν, Ναζλίδης (46 Γιάννου)
(www.arisfc.gr)