Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μίνι διαρκείας για τα πλέι-οφ


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Μ. Τετάρτης θα κυκλοφορούν από το ARIS MEGASTORE μίνι εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες των πλέι-οφ. Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δίψα του κόσμου του ΑΡΗ για να βρεθεί κοντά στην ομάδα σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια δίνει την δυνατότητα για την αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας σε χαμηλότερες τιμές από τα μεμονωμένα εισιτήρια.
Αναλυτικά τα μίνι εισιτήρια διαρκείας για τους τρεις αγώνες με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ -με τα δεδομένα της τωρινής βαθμολογίας- θα κοστίζουν:
ΘΥΡΕΣ: 1-3-4: Τα μίνι εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 45 ευρώ και για τα τρία παιχνίδια, ενώ τα μεμονωμένα 20 ευρώ ανά αγώνα. Κέρδος για τα μίνι διαρκείας 15 ευρώ.
ΘΥΡΑ 2: Τα μίνι εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 75 ευρώ και για τα τρία παιχνίδια, ενώ τα μεμονωμένα 30 ευρώ ανά αγώνα. Κέρδος για τα μίνι διαρκείας 15 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 5-6: Τα μίνι εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 90 ευρώ και για τα τρία παιχνίδια, ενώ τα μεμονωμένα 35 ευρώ ανά αγώνα. Κέρδος για τα μίνι διαρκείας 15 ευρώ.
ΘΥΡΑ 9: Τα μίνι εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 90 ευρώ και για τα τρία παιχνίδια, ενώ τα μεμονωμένα 35 ευρώ ανά αγώνα. Κέρδος για τα μίνι διαρκείας 15 ευρώ.
ΘΥΡΑ 7: Τα μίνι εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 120 ευρώ και για τα τρία παιχνίδια, ενώ τα μεμονωμένα 50 ευρώ ανά αγώνα. Κέρδος για τα μίνι διαρκείας 30 ευρώ.
ΘΥΡΑ VIP: Τα μίνι εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 300 ευρώ και για τα τρία παιχνίδια, ενώ τα μεμονωμένα 150 ευρώ ανά αγώνα. Κέρδος για τα μίνι διαρκείας 150 ευρώ.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις και να ανανεώσουν το διαρκείας τους (για τα πλέι-οφ) μέχρι και τις 21 Απριλίου.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που θα ανανεώσουν το εισιτήριο τους και για τα πλέι-οφ μέχρι και τις 14 Απριλίου, θα έχουν προτεραιότητα για τα εισιτήρια του τελικού του κυπέλλου, πάντα υπό την προυπόθεση παραλαβής του αντίστοιχου και επαρκούς αριθμούς εισιτηρίων από την ΕΠΟ.
. Για την ανανέωση των διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της παλιάς κάρτας.