Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : 1 - 1 Ισοπαλία με γκολ οφσάιτ και ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Για μία ακόμα φορά ο ΑΡΗΣ είδε ένα παιχνίδι του να διαμορφώνεται από λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητικού τρίου. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με γκολ-φάουλ του Νέτο στο 82΄και γκολ οφσάιτ του Κουμορτζί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα είχε ακυρωθεί καθαρό γκολ του Κόκε, ενώ στο 5΄δεν δόθηκε πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Αμπρέου, την οποία ο διαιτητής υπέδειξε, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Λάτκα, αλλά έδειξε κόρνερ! Nα σημειωθεί ότι από το 72 ο ΑΡΗΣ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αράνο.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κάλβο, Φερνάντεζ, Κόκε, Ρόβας (76' Βανγκέλι), Αμπρέου (23' Κάμπορα), Πίτου Γκαρσία (65' Χαβίτο)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς (6' Μπεθέρα), Μανιάτης, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε (84' Σκούφαλης), Κουμορτζί, Εστογιανόφ (68' Γουνδουλάκης), Νικολάου, Τζαβέλλας, Λάτκα
(www.arisfc.gr)



Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την ολοκλήρωση ενός ακόμα αγώνα που διεξήχθη υπό συνθήκες πλήρους… ισονομίας και… απόλυτης εφαρμογής των κανονισμών, εύχεται όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος να διεξάγονται υπό το ίδιο καθεστώς απόδοσης δικαιοσύνης.
Υ.Γ.1 Δεν έχει καμία απολύτως ουσία και νόημα να βγουν και πάλι όλοι και να δίνουν συγχαρητήρια για την υποδειγματική στάση του κόσμου του ΑΡΗ.
Υ.Γ.2 Τις επόμενες μέρες η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου.