Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Στην Θεσσαλονίκη ο Κούπερ

Έκπληκτος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του Άρη, δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι και το απόγευμα (15:30) θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα (05/11) το μεσημέρι ο νέος προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός κόουτς, έτυχε θερμής υποδοχής από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να του δώσουν να καταλάβει, από την πρώτη στιγμή, που έχει έρθει.

Στις δηλώσεις του, ο Κούπερ τόνισε: «Πάντα οι στόχοι που θέτει μία ομάδα πρέπει να είναι οι ψηλότεροι δυνατοί. Θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και για αυτό θα δουλέψουμε», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην υποδοχή λέγοντας: «Με εκπλήσσει η υποδοχή. Ήρθα στον Άρη να δουλέψω και αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα. Ανυπομονώ να δω τους παίκτες και τη νέα μου ομάδα».

Ο 54χρονος τεχνικός, αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, πήγα σε γνωστό ξενοδοχείο ώστε να ξεκουραστεί από το ταξίδι, ενώ στις 15:30 θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση των «κίτρινων» και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες. Πλέον, ο Αργεντινός, θα αποφασίσει αν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Καβάλα, ή αν θα το παρακολουθήσει από την εξέδρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο αεροδρόμιο ήταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Πολλά από τα μέλη του είχαν και συνομιλία με οπαδούς που είχαν σπεύσει να βρεθούν στο αεροδρόμιο.
(www.athlitikanea.gr)