Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ SUPER 3: Εκεί που χρωστούσαν (σε όλο τον κόσμο), θέλουν πίσω και το βόδι…


Σίριαλ μακροχρόνιο και μάλιστα, κακόγουστο (έως ξετσίπωτο) έχει καταντήσει η ιστορία με τα εισιτήρια ΑΡΗΣ – παοκ και παοκ – ΑΡΗΣ!!!

Είτε για το ποδόσφαιρο μιλάμε, είτε για το μπάσκετ, η τακτική των παοκτσήδων είναι η ίδια: Όποτε θέλουμε, δίνουμε… όποτε θέλουμε, δεν δίνουμε… και ζητάμε και ό,τι μας γουστάρει και ό,τι μας βολεύει!!!

Και αν χρειαστεί να δικαιολογηθούμε για να παραμυθιάσουμε τον κόσμο, λέμε και ό,τι μας κατέβει!!!

Όπως, πχ, ότι «δεν βλέπουμε από εκεί που μας βάζετε», μιλώντας για τη Θύρα 4 του Κλεάνθης Βικελίδης. Οι μοναδικοί που φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την όρασή τους!!!

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά γνωρίζοντας ότι δεν βγαίνει άκρη, θέτουμε μια πρόταση προς συζήτηση, αθετώντας τις πάγιες θέσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα, μήπως και σταματήσει αυτή η γλοιωδία!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΕΝΤΟΣ - ΕΚΤΟΣ) ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑ – ΜΙΣΑ!!!

Ίσως αδικούμε έτσι άλλους οπαδούς, που δικαιολογημένα μπορούν να ζητήσουν και αυτοί κάτι ανάλογο, και σίγουρα γινόμαστε, κατά κάποιο τρόπο, και ανακόλουθοι.

Προκειμένου, όμως, να βρούμε σημείο επαφής και να σταματήσουν (δύσκολο έως αδύνατο) κάποια κολλημένα μυαλά να ταλαιπωρούν και τους δικούς τους οπαδούς, αλλά και εμάς, και να στερούν από όλους μας τη χαρά του να συμμετέχουμε ΖΩΝΤΑΝΑ στα παιχνίδια της ομάδας μας, κάνουμε αυτή την πρόταση και, συζητώντας την, ίσως υπάρξει ελπίδα…!!!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3