Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ


Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, οι 5.000 οικογένειες που συνθέτουν σήμερα τον έναν και μοναδικό μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, απευθύνονται στην Ελληνική Πολιτεία, τη διοργανώτρια αρχή και κάθε νόμιμο εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ζητούν απαντήσεις:

1) Ποιος θα αποζημιώσει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τους μετόχους της για την απαξίωση που υπόκειται το ποδοσφαιρικό προϊόν της;

2) Ποιος θα επαναφέρει στις κερκίδες τους χιλιάδες αηδιασμένους φιλάθλους, οι οποίοι, αγανακτισμένοι, έφυγαν από το γήπεδο, βλέποντας ότι όποια προσπάθεια και επένδυση και να κάνει η ομάδα, δεν πρόκειται να έχει αντίκτυπο, μιας και «άλλοι» έχουν αντίθετη άποψη;

Προκαλούμε και προσκαλούμε λοιπόν, έναν εκπρόσωπο της Διοργανώτριας Αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και την ΚΕΔ, όποιον έχει την ευθιξία, να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα της οικογένειας του ΑΡΗ.

Να μας απαντήσει για τη στέρηση εσόδων που τα κέντρα και τα παράκεντρα αποφάσεων έχουν επιβάλλει, μέσω απίθανων διαιτητικών εγκλημάτων, στον ΑΡΗ. Να μας πείσει ότι οι τραγικές αποφάσεις των διαιτητών δεν είναι κατ’ εντολή.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, επιπροσθέτως, θα αποστείλει οπτικό υλικό των πρωτοφανών και επαναλαμβανόμενων διαιτητικών εγκλημάτων σε βάρος του ΑΡΗ, σε κάθε ελληνικό φορέα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αλλά και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της UEFA και σε όλα τα αρμόδια τμήματά της, μιας και καταπατώνται παράφορα η ισονομία και η ίση μεταχείριση των εταίρων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφού κάποιοι θέλετε να ξεντροπιάζεστε, θα σας κάνουμε διάσημους.

Παρακαλούμε τους σχολιαστές των επίμαχων φάσεων της Superleague να αφήσουν ασχολίαστες τις φάσεις του Κλ. Βικελίδης. Μην αναμοχλεύετε άλλο την οργή μας. Μη μας τυραννάτε άλλο. Δεν αντέχουμε να ακούσουμε, για 8η φορά σε 10 αγώνες, τη φράση «ήταν πέναλτι και κακώς δεν δόθηκε».