Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Το γρήγορο γκολ του Μεντί Ναφτί μόλις στο 3΄ έδωσε στον ΑΡH το δικαίωμα να πετύχει μία ακόμα νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Ιομάρ Μαζίνιο κατέκτησαν το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα έφτασαν τους 7 βαθμούς και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας έστω πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής. Ο Τυνήσιος μέσος του ΑΡΗ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 3΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα Κάμπορα και Κόκε δεν κατάφεραν να συνεργαστούν σωστά σε κόντρα επίθεση. Ο Κάμπορα στο18΄και ο Φερνάντεζ στο 30΄είχαν καλές στιγμές για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σπουδαίες ευκαιρίες χάθηκαν από τον Κάλβο στο 62΄, τον Κάμπορα στο 68΄τον Κόκε στο 75΄, τον Χαβίτο στο 77΄, τον Φερνάντεζ στο 88΄και πάλι τον Κόκε στο 90΄. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του απείλησε με το Ντιμπαλά στο 43΄ και τον Σαιτιώτη στο 65΄, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Μιχάλης Σηφάκης απομάκρυνε με εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Παμπορίδης από το Κιλκίς έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ντιμπαλά, Σαϊτιώτη, Μπαλάφα, Ναφτί , Κώτσιος. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Αράνο, Φλάβιο, Νάσούτι, Ρονάλντο (46΄ Ρομπέρζ), Ναφτί, Φερνάντεζ, Κόκε, Γκρασιάν, Κάλβο (79΄ Χαβίτο), Κάμπορα (72΄ Ρόβας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Ελευθερόπουλος, Κούσας, Κώτσιος, Ντάτσιος, Μενδρινός, Μπαλάφας (69΄ Μιχαλόπουλος), Σαϊτιώτης, Τζανής (46΄ Μπακαγιόκο), Βάντερσον (77΄ Κανακούδης), Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά.

(www.arisfc.gr)