Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

1000 εισιτήρια για ΟΑΚΑ μετά απο παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ SUPER 3: Να χαίρεστε
το «πρωτάθλημά» σας…


Ακόμη η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά καλά και τα προβλήματα συνεχίζονται, όσον αφορά τα εισιτήρια, τη μετακίνηση των οπαδών και τη γενικότερη ασυδοσία που επικρατεί στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα!!

Την Κυριακή 20/9 η αγαπημένη μας ομάδα αγωνίζεται στο αχανές ΟΑΚΑ των 70.000 θέσεων με τον παναθηναϊκό.

Ενώ υπήρχε η εντύπωση και η καταρχήν συμφωνία με τον γηπεδούχο, ότι ο ΑΡΗΣ θα έπαιρνε 3.000 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να καλύψει (μέρος και πάλι) της ζήτησης του Λαού του, εντέλει και εντελώς αιφνιδίως προς τον ΑΡΗ, η αστυνομία αποφάσισε στη σύσκεψη μέτρων, 10 ημέρες πριν από τον αγώνα, να κόψει τα 2/3 (!!!!) των εισιτηρίων που είχε συμφωνηθεί να δοθούν στον ΑΡΗ και να… «διατάξει» (!!!!) η ομάδα μας να πάρει τελικά μόλις 1.000 (!!!!), αφού στην αρχή είχε κάνει λόγο για… 500 (!!!!).

Τα 3.000 εισιτήρια, που ήδη ήταν πολύ λίγα για την τεράστια ζήτηση που επικρατεί από τον Λαό του ΑΡΗ για την κάθοδο στο ΟΑΚΑ, έγιναν 1.000, γιατί έτσι αποφάσισε η αστυνομία (ενδεχόμενα και με τις «ευλογίες», τελικά, του παναθηναϊκού), με αποτέλεσμα τελικά ο ΑΡΗΣ να διαθέτει προς τον κόσμο του, εισιτήρια που αναλογούν στο… 1,5% (!!!!) του ΟΑΚΑ.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται και πουθενά αλλού, αφού κανείς δεν αντιδράει, εκτός από τον ΑΡΗ και τους οπαδούς του, απ’ ό,τι φαίνεται. Παρότι η UEFA έχει θεσπίσει για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, το 5% της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου, σε κατώτατη τιμή και σε συγκεκριμένη κερκίδα, η… Σούπερλιγκ απλά εξαγγέλλει συνεχώς πως… θέλει τον κόσμο στα γήπεδα (!!!), με εντελώς, όμως, αντίθετους κανόνες, άρα και αποτελέσματα!!

Αυτό το Σάββατο (12/9), ο ΑΡΗΣ διαθέτει στον ΠΑΣ Γιάννινα 860 εισιτήρια στη Θύρα 4 του Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο έχει χωρητικότητα σχεδόν 23.000 θεατών…

… Και την άλλη Κυριακή (20/9), παίρνει 1.000 εισιτήρια στο, χωρητικότητας 70.000 θέσεων, ΟΑΚΑ… ΕΛΕΟΣ, δηλαδή!!!! Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει, στην κατά τα άλλα… «δημοκρατική» και… ισόνομη» Ελλάδα!!

Στη σύσκεψη που έγινε για το ματς του ΟΑΚΑ, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είχε αρχικά τη σκέψη να μην πάρει τα 1.000 εισιτήρια, γιατί αισθανόταν την κοροϊδία, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι στην τελική αυτό θέλουν, να μην πηγαίνουμε, δηλαδή, πουθενά. Εντέλει, λοιπόν, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δέχτηκε τα 1.000 εισιτήρια και δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι μια μικρή αντιπροσωπεία του Λαού του ΑΡΗ να βρεθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Τα 46 επίσημα παραρτήματα του SUPER 3 είχαν ήδη γεμίσει 25 λεωφορεία, εκτός από τα πούλμαν του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ, και δυστυχώς τώρα θα αναγκαστούμε να τα κόψουμε στα μισά και παραπάνω, γιατί έτσι αποφάσισε η αστυνομία. Να στερήσει, δηλαδή, το δικαίωμα από έναν κόσμο, που τα τελευταία χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, να κατέβει να συμπαρασταθεί στην ομάδα του!!

«Μπράβο» λοιπόν, να χαίρεστε το «πρωτάθλημά» σας…!!!

Έτσι λοιπόν, 1.000 εισιτήρια παίρνει ο ΑΡΗΣ για τον Λαό του, ενώ η ζήτηση είναι για 5.000… Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλο αυτόν τον κόσμο και, με τεράστιο πόνο καρδιάς, θα υπάρξουν πολλά αδέρφια μας που θα μείνουν πίσω.

Όμως, από αυτούς τους 1.000 που θα κατέβουμε, το «ΑΡΗΣ!!!!!!» θα ακουστεί με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μην πάμε καθόλου, παρά την τεράστια αυτή αδικία.

Οι ελάχιστες εγγραφές για την εκδρομή θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 14/9 και δυστυχώς πολλοί θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού ετσιθελικά η αστυνομία έκανε τα 50 πούλμαν, 20, γι’ αυτό και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου, όταν θα έρχεται στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ SUPER 3 και στα παραρτήματα του Συνδέσμου για να γράφεται στην εκδρομή.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

(www.super3.gr)