Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

O SUPER 3 ξανά στα ερτζιανά!!!

Σε λίγες ημέρες, η εκπομπή του SUPER 3, επιστρέφει…!!!

Μέσα από τον ΑΡΗΣ FM 92.8, που πολύ σύντομα θα είναι στον «αέρα» της Θεσσαλονίκης – και όχι μόνο!! – ο Σύνδεσμος επιστρέφει στα ερτζιανά, για να συσπειρώνει και να ενημερώνει σωστά και οπαδικά, τον κόσμο του ΑΡΗ!!!

Η δημιουργία του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του ΑΡΗ, είναι πλέον γεγονός! Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον αγαπημένο μας Σύλλογο, ένα όνειρο πολλών ετών, που παίρνει, πλέον, «σάρκα και οστά»!!!

Ο ΑΡΗΣ FM 92.8, το επίσημο ραδιόφωνο του ΑΡΗ, είναι γεγονός! Θα αναμεταδίδεται, φυσικά, και μέσω διαδικτύου, για να ακούγεται η φωνή του Συλλόγου μας, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης!!

Ο SUPER 3 θα βρίσκεται από Δευτέρα έως Παρασκευή εκεί, στη γνωστή «κίτρινη ζώνη των FM» (13:00 - 15:00), και πιο δυνατά από ποτέ, θα εκφράζει την άποψη και την κρίση του για όλα τα τεκταινόμενα…

… Συντονιστείτε!!!


Δελτίο Τύπου Ενιαίου ΑΡΗ για τον ΑΡΗΣ FM 92.8

Ο ΑΡΗΣ FM 92.8, το επίσημο ραδιόφωνο του ΑΡΗ είναι γεγονός!

Ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ομίλου Τουρώνη (STAR FM, HEART FM, STAR FM Χαλκιδικής) με τον επίσημο ΑΡΗ.

Πρόκειται για μια νέα και πρωτότυπη προσπάθεια για τα ελληνικά δεδομένα στον χώρο των ΜΜΕ, καθώς ο ΑΡΗΣ FM 92.8 είναι το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, επίσημο ραδιόφωνο αθλητικού συλλόγου.

Ο ΑΡΗΣ FM 92.8 βγαίνει στον «αέρα» της Θεσσαλονίκης σε λίγες ημέρες!


(www.super3.gr)