Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

10o Πανελλήνιο Συνέδριο: «ΑΡΗΣ θρησκεία Familia SUPER 3»


Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Τρίγλιας και μέσα σε κλίμα συσπείρωσης και ενθουσιασμού για τον ΑΡΗ, πραγματοποιήθηκε το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο του SUPER 3. To παρόν έδωσε σύσσωμος ο Ενιαίος ΑΡΗΣ, εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων του Συνδέσμου, καθώς και πολιτειακοί φορείς της Χαλκιδικής.

Εκ μέρους του ΑΣ ΑΡΗΣ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Νίκος Παπαδόπουλος, και ο Αντιπρόεδρος και έφορος του γυναικείου βόλεϊ, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, μαζί με τον προπονητή του τμήματος, Γιώργο Καλτσίκη, τη βοηθό, Δήμητρα Παλαβρατζή, και τις αθλήτριες Σόνια Στάνιτς, Ελευθερία Διαμαντή, Μαρία Μιγιάνοβιτς και Ευαγγελία Διαμαντόγλου, ενώ από το ανδρικό βόλεϊ, το παρόν έδωσαν ο μάνατζερ, Πιότρ Θεοδωρίδης, και οι αθλητές Ι. Τακουρίδης και Θ. Παπαδημητρίου.

Την ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Θανάσης Αθανασιάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αντώνης Ζαμπέτας, ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Σαρρής, ο Διευθυντής Γιώργος Ελευθερούδης, ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Κολτσίδας, καθώς και οι αθλητές Σέρχιο Κόκε και Σταύρος Λαμπριάκος.

Από την πλευρά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος, Γιάννης Δαμιανίδης, ενώ τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Γιάννης Γρανούζης, ο Υπεύθυνος Οικονομικών, Τάσος Δεσύπρης, και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης, Γιώργος Μποτζώρης.

Όσον αφορά τους τοπικούς φορείς, στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο του SUPER 3 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νέας Τρίγλιας, Κώστας Σγουρής, ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Χατζηασημίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Μαστραλέξης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος, Λεωνίδας Γιαννακάρας, και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Φίλιππος Κουλούρης.

Το Συνέδριο ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του εκπροσώπου του SUPER 3 Νέας Τρίγλιας, ο οποίος παρέλαβε από τους Κόκε και Λαμπριάκο, φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας, υπογεγραμμένη από σύσσωμο το ρόστερ του ΑΡΗ. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SUPER 3, Γιάννη Σαουρίδη, όπως και οι ομιλίες των κ.κ. Σγουρή και Γιαννακάρα, εκ μέρους των τοπικών φορέων, καθώς και των κ.κ. Παπαδόπουλου, Αθανασιάδη, Δαμιανίδη και Γρανούζη, εκ μέρους των διοικήσεων του Ενιαίου ΑΡΗ.

Επιπλέον, τον λόγο πήραν οι αθλητές Τακουρίδης και Παπαδημητρίου από το βόλεϊ ανδρών, όπως επίσης και οι αθλήτριες Στάνιτς και Διαμαντή, καθώς και ο προπονητής του βόλεϊ γυναικών, κ. Καλτσίκης.

Στη συνέχεια υπήρξε η βράβευση του κολυμβητικού τμήματος του ΑΡΗ, εκ μέρους του οποίου παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SUPER 3, ο έφορος και Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, κ. Γρανούζης.

Ο SUPER 3 βράβευσε κατά σειρά την Ελένη Βαρελτζίδου (την πλακέτα παρέδωσε ο κ. Σγουρής), την Κορίνα Γρανούζη (κ. Χατζηασημίδης), τον Άρη Γρηγοριάδη (κ. Κουλούρης), τη Μάρθα Μάτσα (κ. Γιαννακάρας), τη Μαρία Μιχαλάκα (κ. Παπαδόπουλος), τον Δημήτρη Ξυνάδα (κ. Αθανασιάδης), την Ασπασία Πετραδάκη (κ. Δαμιανίδης), τη Μαρία Τσανγκ (κ. Γρανούζης) και τον Δημήτρη Τσομπανούδη (Κόκε).

Πριν το πέρας των εργασιών του πρώτου μέρους του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή για όσους έφυγαν από κοντά μας, ενώ μετά το σύντομο διάλλειμα, ακολούθησε το δεύτερο κομμάτι, το οποίο αφορούσε αποκλειστικά τη συζήτηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SUPER 3 και των εκπροσώπων των κατά τόπους παραρτημάτων του Συνδέσμου.

Σε αυτήν, αναφέρθηκε η μαζική παρουσία μας στα εγκαίνια του Περιπτέρου του ΑΡΗ στη ΔΕΘ (Τρίτη 8/9, 19:00), στο οποίο το παρόν δίνει και το SUPER 3 SHOP, η επικείμενη επιστροφή του SUPER 3 στα ερτζιανά, με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται προσεχώς, η μεγάλη εκδρομή του ΟΑΚΑ στις 20 του μήνα, όπως και το Βαλκανικό Κύπελλο του Βόλεϊ (26-27/9), καθώς βέβαια και η εγγραφή όλων στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, στον Ερασιτέχνη και στα διαρκείας όλων των τμημάτων.

Μεγάλο βάρος δόθηκε στα θέματα κερκίδας και περαιτέρω οργάνωσης και ανάπτυξης του Συνδέσμου, με το κεντρικό σύνθημα με το οποίο έκλεισαν οι εργασίες του 10ου Πανελληνίου, μετά και τις ομιλίες των εκπροσώπων όλων των παραρτημάτων, να είναι το στίγμα της μεγάλης οικογένειας την οποία αποτελεί για όλα τα μέλη του αυτός ο Σύνδεσμος, δηλαδή το «ΑΡΗΣ θρησκεία Familia SUPER 3».

Μετά το τέλος του Συνεδρίου, ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Κ17 του ΑΡΗ και του ΠΟ Τρίγλιας.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

(www.super3.gr)