Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Στις 20:30 ο Τελικός με 23.480 εισιτήρια

Ο Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιώργος Ελευθερούδης, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση» αμέσως μετά τη συνάντηση στην Αθήνα για τα μέτρα τάξης στον αγώνα του Τελικού Κυπέλλου.

Τόνισε, αρχικά, ο κ. Ελευθερούδης: «Το οριστικό νούμερο των εισιτηρίων που θα δοθούν και στις δύο πλευρές είναι 23.480. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, γιατί είναι ένα νούμερο το οποίο, στην αρχή, λέγαμε ότι θα είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί, αλλά όλα τελικά κύλησαν ομαλά. Όλες οι πλευρές είχαν μία πολύ θετική στάση και η αστυνομία ήταν εκεί με πολύ καλή άποψη, την οποία όλοι περιμέναμε».

Για τις προσκλήσεις που θα δοθούν, είπε: «Οι προσκλήσεις θα είναι 50-50 και για τις δύο πλευρές σε όλο το στάδιο. Οι προσκλήσεις θα είναι περίπου 4.500 μαζί με τις ΕΠΟ. Η δεξιά πλευρά θα είναι η δική μας και η αριστερή του Παναθηναϊκού. Η είσοδος της ομάδας θα γίνει από την Αρτέμιδος και το πούλμαν θα μπει κατευθείαν μέσα στο ΟΑΚΑ, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο».

Ο κ Ελευθερούδης αναφέρθηκε στους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα: «Το πρόβλημα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, θα είναι με τους μεμονωμένους. Καλύτερα θα είναι οι μεμονωμένοι να έρθουν με τους οργανωμένους. Ο αριθμός των πούλμαν μεγάλος, περίπου 220 πούλμαν από όλη την Ελλάδα. Επομένως, θα ήταν καλύτερα να ταξιδέψει οργανωμένα ο κόσμος για λόγους ασφαλείας».

Στη συνέχεια, προσέθεσε: «Μόλις επιστρέψουμε με το καλό, θα βγάλουμε ανακοίνωση που θα ξεκαθαρίζει τα πάντα. Το σίγουρο είναι ότι θα προτείνουμε την οργανωμένη μετακίνηση. Η προτεραιότητα θα δοθεί, φυσικά, στους κατόχους των διαρκείας, τους Συνδέσμους και τα μέλη της Λέσχης».

Τέλος, ο κ. Ελευθερούδης έκανε λόγο για την ώρα του Τελικού: «Στις 20.30 ορίστηκε η ώρα του Τελικού. Κι όσο για τα Τέμπη, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να ανοίξουν».


Από την πλευρά της Αστυνομίας, ο Υποστράτηγος, δήλωσε: «Συζητήθηκαν όλα τα θέματα, ώστε να διασφαλιστεί η ορθή και ασφαλής μετακίνηση των οπαδών, τόσο του ΑΡΗ, όσο και του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία αυτός ο Τελικός και συνεχώς καταβάλλουμε προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί αυτό».


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Νίκος Προύντζος, τόνισε: «Πρέπει όλοι να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Θέλουμε τους στόχους που έχουμε να τους πετύχουμε. Αν η Αστυνομία θέλει και έχει σωστή στρατηγική, μπορεί να τακτοποιήσει τον κόσμο και, μάλιστα, χωρίς προβλήματα».


Για τους διαιτητές της αναμέτρησης, ανέφερε ο κ. Προύντζος: «Η ΚΕΔ θα αποφασίσει για τους διαιτητές, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους διαιτητές.

Αν πρέπει να ανησυχεί κάποιος για τη διοργάνωση, αυτή πρέπει να είναι η Αστυνομία. Η είσοδος του ΑΡΗ θα γίνει από την Κηφισίας και του Παναθηναϊκού από την άλλη είσοδο. Γενικότερα, υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων και πιστεύω ότι μπορούν όλοι να ανταποκριθούν».

Μαρία-Ελένη Κουλούρη