Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Bόλεϊ : Δικαιώθηκε ο ΑΡΗΣ

Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, κ. Παναγιώτης Λεβενιώτης, στα χέρια του οποίου είχε περιέλθει από την περασμένη Πέμπτη η τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και στον ΑΡΗ Μαρμούρη της 1ης Απριλίου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την απόφασή του. Έτσι, λοιπόν, ο κ. Λεβενιώτης έκρινε ότι οι «κίτρινοι» είναι αθώοι, όσον αφορά την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως επίσης κι ο αθλητής του ΑΡΗ Μαρμούρη κι αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης, που είχε κληθεί σε απολογία.

Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Λεβενιώτης μηδένισε τον Ηρακλή και του επέβαλε ποινή, που περιλαμβάνει χρηματικό πρόστιμο αξίας 5.000 ευρώ, καθώς και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα παραπάνω, ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης βρίσκεται στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, εκεί όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής κατετάγη όγδοος, σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση δεν είναι εφέσιμη ως προς το κομμάτι που αφορά τον μηδενισμό του Ηρακλή κι ως εκ τούτου ο «γηραιός» δεν μπορεί να καταφύγει στο ΑΣΕΑΔ.


http://www.arisvolley.gr