Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΑΡΗΣ - ΠΕΛΑΤΕΣ : 2-0

Αυτός ήταν Αρης. Οι «κίτρινοι» ξεπέρασαν το σοκ από από την ήττα στον τελικό του κυπέλλου και με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε κατά κράτος τον ολυμπιακό, προσφέροντας την ευκαιρία στους χιλιάδες οπαδούς τους να παραληρούν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Τζόνσον με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης (1-0) στο 39΄, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Αμερικανός πέτυχε και το 2-0. Ο Κόκε αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 53', που θα "κλείδωνε" το παιχνίδι νωρίτερα. Με λάθη η διαιτησία του Δαλούκα, ακόμη περισσότερα αυτά του πρώτου βοηθού Ευθυμιάδη.

Η νίκη του Άρη επί του ολυμπιακού σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, μεταξύ αεκ και παοκ, έφερε και τις τέσσερις ομάδες στην ίδια αφετηρία (ολυμπιακός 4 βαθμοί, παοκ 4, Αρης 3, αεκ 2).

ΑΡΗΣ (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Γκαρσία (83' Πρίττας), Φερνάντες, Κόκε, Αντού (89΄ Ντέιλι), Τζόνσον, Νασούτι, Μεριέμ (74' Χαβίτο), Βανγκέλι.

ολυμπιακος (Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα (83' Γ.Παπαδόπουλος), Λεονάρντο (46' Νταρμπισάιρ), Όσκαρ, Λούα Λούα, Μήτρογλου.