Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΓΚΟΛ!!!!!!


Μπορεί το χρώμα που κυριαρχεί στην Ισπανία να είναι παραδοσιακά το κόκκινο, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες τα «καραβάνια» των απανταχού Αρειανών επισκίασαν κάθε λογής πορφυρή απόχρωση, με το κίτρινο του Θεού του πολέμου και έδωσαν το στίγμα τους στην ισπανική πρωτεύουσα με την υποδειγματική παρουσία τους στις κερκίδες του Βιθέντε Καλντερόν, ωθώντας συνάμα το σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ σε παλικαρίσια εμφάνιση και μεγαλειώδη νίκη με 2-3 επί της Ατλέτικο που είδε την αήττητη έδρα της από το 1999, να «σπάει».

Η σέντρα δόθηκε και ο ΑΡΗΣ σαν άλλος μαινόμενος «ταύρος» άνοιξε λογαριασμό μόλις στο 1ο λεπτό στην ιστορική έδρα της Ατλέτικο, όταν έπειτα από φάση διαρκείας ο Κώστας Μενδρινός σούταρε στο σώμα του Ντε Χέα, στην επαναφορά ο ίδιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Κόκε «έσκισε» τα δίχτυα των γηπεδούχων γράφοντας το 0-1 στο Βιθέντε Καλντερόν.

Η Ατλέτικο πίεζε για την ισοφάριση και αυτή ήρθε μετά από την λάθος αμυντική διάταξη των παικτών του ΑΡΗ, που έδωσε την δυνατότητα στον Φορλάν να κάνει το 1-1 στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η αμηχανία των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο να πάρει υπεροχή στο 16ο λεπτό όταν ο Αγκουέρο με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 όσο οι οπαδοί του ΑΡΗ συνέχιζαν ανενόχλητοι στον αδιάκοπο ρυθμό τους.

Ο ΑΡΗΣ έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά του ξανά στον αγωνιστικό χώρο μετά και το ολιγόλεπτο μούδιασμα του «κοιτώντας στα μάτια» την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερες φάσεις οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο του αγώνα με τους γηπεδούχους να διατηρούν το υπέρ τους 2-1.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο απείλησε με την σέντρα του Ουϊφαλούζι από τα δεξιά, ο Βανγκέλι προσπάθησε να διώξει με το πόδι του και η μπάλα παίρνοντας περίεργη τροχιά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του Μιχάλη Σηφάκη.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε πέναλτι στο 50ο λεπτό αφού ο Ντομίνγκες τράβηξε τον Λαζαρίδη και ο Μπέμπεκ με τη σειρά του υπέδειξε την άσπρη βούλα .

ΓΚΟΟΟΛ! Ο Σέρχιο Κόκε εκτέλεσε σαν πραγματικός αρχηγός και νίκησε εύκολα τον Ντε Χέα γράφοντας το 2-2 στην αναμέτρηση.

Ο Μιχάλης Σηφάκης στο 61ο λεπτό αρνήθηκε το γκολ στον Ντιέγκο Φορλάν που κινήθηκε απειλητικά στην εστία του ΑΡΗ. Λίγο μετά (70') ο Αγκουέρο γύρισε μέσα στην περιοχή από την πάσα του Τιάγκο, έκανε το σουτ, αλλά ο Σηφάκης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

Ο ΑΡΗΣ πίεζε δημιουργώντας μια καλή ευκαιρία στο 74ο λεπτό με σουτ του Χαβίτο έξω από την μεγάλη περιοχή, που πέρασε όμως πάνω από τα δοκάρια του Ντε Χέα.

ΓΚΟΟΟΟΛ! Τα ηνία στο σκορ ήρθε η ώρα να τα κρατήσει ο μεγάλος ΑΡΗΣ όταν στο 81ο λεπτό και μετά από συνεχόμενα σουτ μέσα στην περιοχή του Ντε Χέα, ο Λαζαρίδης «τρύπησε» τα δίχτυα της Ατλέτικο κάνοντας το 2-3 ενώ οι μοναδικοί οπαδοί του έσειαν το Βιθέντε Καλντερόν.

Ο Τιέγκο Κόστα χτύπησε αντικανονικά τον Σάκη Πρίττα στο 85ο λεπτό, όμως ο διαιτητής του αρνήθηκε την κόκκινη κάρτα. Εν συνεχεία το σουτ του Χαβίτο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντε Χέα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΑΡΗ ο οποίος πλέον περιμένει την Ρόνζεμποργκ στη Θεσσαλονίκη ώστε να σφραγίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ατλέτικο (Φλόρες) : Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Τιάγκο (84΄ Ραούλ Γκαρθία), Μάριο Σουάρεθ, Ρέγες, Σιμάο (73΄Τιέγκο Κόστα), Αγκουέρο, Φορλάν.

ΑΡΗΣ (Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Χαβίτο, Μενδρινός (71΄ Καζναφέρης), Κόκε (76΄Πρίττας), Τσέζαρεκ (83΄ Ρουίζ).

Atletiko madritis - Aris 0-1
Ανέβηκε από pantrak1. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

atletiko madritis - aris 2-2
Ανέβηκε από pantrak1. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.


atletiko madritis aris telos agona.
Ανέβηκε από pantrak1. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.