Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

νέος πανιώνιος - ΑΡΗΣ : 1 - 0


Με αρκετούς οπαδούς στο πλευρό του ο ΑΡΗΣ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League και με την κάκιστη διαιτησία του Τριτσώνη να κλέβει την παράσταση της αναμέτρησης με τoν υπερβολικό ζήλο που υπέδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ναφτί στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, το σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ηττήθηκε με 1-0 από τους γηπεδούχους χωρίς να κατορθώσει να αποσπάσει πολύτιμους βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΑΡΗΣ δέχτηκε την πίεση του γηπεδούχου από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Μανιάτη να σουτάρει στο 2ο λεπτό ακίνδυνα για την αγκαλιά του Μιχάλη Σηφάκη. Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ προσπαθούσαν να πλησιάσουν την εστία του Μάχο βρίσκοντας σιγά σιγά τον ρυθμό τους, πιέζοντας με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Στο 23ο λεπτό ο Πανιώνιος απείλησε με σουτ του Σαλαλί που απέκρουσε όμως σε κόρνερ ο πορτιέρο του ΑΡΗ ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Κουμορτζί μετά την πάσα του Βαζ Τε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με το πλασέ που επιχείρησε.

Οι ποδοσφαιριστές του Έκτορ Ραούλ Κούπερ δέχονταν την πίεση του Πανιωνίου μένοντας σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα λίγα λεπτά μετά.

Στο δεύτερο 45λεπτο το δυνατό σουτ του Βαζ Τε απέκρουσε στην πρώτη του επέμβαση με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Χουάνμα, λόγω τραυματισμού του Μιχάλη Σηφάκη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ΑΡΗΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο ύστερα από την υπερβολική υπόδειξη αποβολής του Τριτσώνη με κόκκινη κάρτα στον Ναφτί για αψιμαχία με τον Μανιάτη.

Το σουτ του Μπάλαμπαν στο 58ο λεπτό δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάνμα που έδιωξε μακριά.

Ο ΑΡΗΣ στεκόταν με αξιώσεις στη Νέα Σμύρνη παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με 10 παίκτες. Στο 81ο λεπτό ο ΑΡΗΣ σημείωσε μια πολύ καλή ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Ρουίς που κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μάχο.

Η ασυνεννοησία των παικτών του ΑΡΗ έδωσε στο 83ο λεπτό την ευκαιρία στον Χίκα να απειλήσει την εστία της ομάδος όμως το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ. Την κακή εκτίμηση του Χουάνμα εκμεταλλεύτηκε ο Μπάλαμπαν και άνοιξε το σκορ στο 85ο λεπτό. Λίγο αργότερα στο 89ο λεπτό ο Ρουίς με κεφαλιά έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ο Μάχο με το χέρι έσωσε την εστία του.

Με τις δυνάμεις να έχουν εγκαταλείψει τους ποδοσφαιριστές η αναμέτρηση έλαβε τέλος με την αποστολή του ΑΡΗ να φεύγει χωρίς βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης (64΄Χίκα), Λάτκα, Βαρό, Σαλαλί (77’ Κούκετς), Κουμορτζί, Κοντοές (89΄ Φουνκουάγιο), Κούρντι, Σιόβας, Βαζ Τε, Μπάλαμπαν


ΑΡΗΣ: Σηφάκης (46΄Χουάνμα), Νέτο, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Λαζαρίδης, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα, Χαβίτο, Τσέζαρεκ ( 70΄Ρουίς), Αραβίδης (52΄Φατί)

Κατερίνα Σωτηρίου
(www.arisfm.gr)