Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Νίκη με 2-0 επί της Κέρκυρας


Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας με 2-0 την Κέρκυρα. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ πήρε το προβάδισμα στο 34 με κεφαλιά του Τσέζαρεκ μετά από σέντρα του Βανγκέλι και ασίστ με το κεφάλι του Νέτο προς τον σκόρερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΑΡΗΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κόκε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο επίσης χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ του Ρουίζ στο 90. Τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πορτίγια σφράγισε τη νίκη με ωραίο πλασέ για το τελικό 2-0.

ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (35΄ Πορτίγια), Τόχα, Τσέζαρεκ (62’ Ρουίζ), Κόκε (74΄ Φατί), Μίσελ, Λαζαρίδης, Βανγκέλι

Κέρκυρα : Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης (72’ Γιάντσης), Καλαντζής, Τσίγγας (64’Φλαβίνιο), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Έπσταϊν, Κοντοδήμος, Μακρής (85΄ Δεινόπαπας).


Στη διάρκεια του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφανιού από τους εκδρομείς οπαδούς της Κέρκυρας, στο Μνημείο για όσους έφυγαν που βρίσκεται μπροστά στη θρυλική Θύρα 3, εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων από όλο το γήπεδο.