Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Άδικη ήττα στο 90 από Λεβερκούζεν (1-0)


Ο ΑΡΗΣ φιλοξενήθηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Europa League. Πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ στο 9 όταν ο Κόκε με τακουνάκι έβγαλε για τον Μίσελπου σέντραρε στην καρδιά της άμυνας των Γερμανών, ο Ρουίζ έστρωσε για τον Χαβίτο, αλλά τον πρόλαβε ο Άντλερ. Ο τερματοφύλακας των Γερμανών έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Κάλβο στο 11! Στο 25 οι Γερμανοί για πρώτη φορά πλησίασαν την περιοχή του Σηφάκη και απείλησαν ουσιαστικά με το σουτ του Βιντάλ να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 30 δυνατό σουτ του Κόκε έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Άντλερ. Στο 44 ο Τόχα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν και πάλι ο Άντλερ με εκπληκτική εκτίναξη απομάκρυνε το σουτ του Κολομβιανού! Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0 με το αποτέλεσμα να αδικεί τον ΑΡΗ!
Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ στο 52 με Χαβίτο και Τόχα να μην μπορούν να κερδίσουν τον Άντλερ για μία ακόμα φορά. Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να πιέζει με τον Τσεζνάουσκις στο 61΄ να μην μπορεί σε τετ-α-τετ τον Άντλερ τον κορυφαίο των Γερμανών! Τα κόρνερ στο 70 είναι 4-11 υπέρ του ΑΡΗ!
Στο 73 οι Γερμανοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά ο Σηφάκης απομάκρυνε το σουτ του Μπαρνέτα. Ένα λεπτό αργότερα νέα τεράστια ευκαιρία για τον ΑΡΗ με τον Χαβίτο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ μετά εξαιρετική ατομική προσπάθεια.
Στο 90 επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου με τον Βιντάλ μετά από κόντρα από κοντά να σημειώνει το 1-0. Έτσι ο ΑΡΗΣ δέχθηκε μία τελείως άδικη ήττα σε ένα παιχνίδι που δικαιούταν τη νίκη, αλλά στο τέλος έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας. Απίστευτη ατμόσφαιρα για μία ακόμα φορά από τους 2000 φίλους του ΑΡΗ!
Μπ.Λεβερκούζεν.: Άντλερ, Καπλάν (62 Μπαρνέτα), Ράιναρτς, Φρίντριχ, Κάντλετς, Βιδάλ, Μπάλιτς, Μπέντερ (46 Ρόλφες), Γιόργκενσεν (46 Ντερτιγιόκ), Χέλμες, Σαμ.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Χαβίτο, Τόχα, Φατί, Κάλβο (78΄Καζναφέρης), Κόκε (90 Πρίττας), Ρουίζ (56 Τσεζνάουσκις).
(www.arisfc.gr)