Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

αεκ - ΑΡΗΣ : 1 - 0 Μόνοι μας το χάσαμε


Εντελώς τζάμπα ήττα γνώρισε από την αεκ ο ΑΡΗΣ, με τέρμα στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Οι ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η αγαπημένη μας ομάδα, της στοίχησαν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να φύγει από το γήπεδο με «άδεια χέρια», παρά το γεγονός ότι άξιζε τη νίκη 100%.

Με τη συμπλήρωση μόλις 50 δευτερολέπτων στον αγώνα, ο Τζόνσον σέντραρε για τον Κόκε, με τον Ισπανό να πιάνει την κεφαλιά, τον τερματοφύλακα να εξουδετερώνει ενστικτωδώς και τον επερχόμενο Ναφτί να χάνει μια ευκαιρία από αυτές που «δεν χάνονται».

Στο 15ο λεπτό το σύνολο του Έκτορ Κούπερ έφτασε ξανά μια ανάσα από το γκολ, όταν σε σέντρα του Τόνι Κάλβο, ο Κόκε πλάσαρε, η μπάλα αποκρούστηκε σχεδόν πάνω στη γραμμή και ο αρχηγός της αγαπημένης μας ομάδας σούταρε ξανά, μόλις λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΑΡΗΣ δέχτηκε το γκολ με την έναρξη της επανάληψης, όμως και στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος, με τον Τόνι Κάλβο να πιάνει το σουτ με το αριστερό στο 51ο λεπτό και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για μία ακόμη φορά να σώζει την ομάδα του, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Νέτο πλάσαρε από πλάγια και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, τελευταία στιγμή χτύπησε (πού αλλού) στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έφυγε ξυστά από το δοκάρι.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πικρό και άδικο, όμως δεν μας πτοεί σε τίποτα για τη συνέχεια. Ο ΑΡΗΣ δίνει πολύ σημαντικό αγώνα την επόμενη Κυριακή (28/2, 16:45) με τη Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης, οπότε το ραντεβού μας είναι για μια ακόμη φορά στη θρυλική Θύρα 3.