Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλη μεταγραφή με Camel Meriem να ντύνεται στα κίτρινα


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε και πάλι το θαύμα της. Όπως τόσες άλλες φορές, φέτος, μας εξέπληξε ευχάριστα με τις κινήσεις της, έτσι και τώρα υπό καθεστώς άκρατης μυστικότητας και με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, όπως αρμόζει σε διοικήσεις μεγάλων αθλητικών οργανισμών, έφερε έναν μεγάλης αξίας ποδοσφαιριστή για να τον εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου. Ο Camel Meriem θα είναι παίκτης του ΑΡΗ.

Σε μια χρονική στιγμή που άλλοι σύλλογοι ταλανίζονται από οικονομικά προβλήματα, άλλοι ακολουθούν σφικτή οικονομική πολιτική εναρμονιζόμενοι στο πνεύμα και τη συγκυρία της εποχής, ο ΑΡΗΣ κάνει επίδειξη δύναμης. Μια μεταγραφή που καταδεικνύει αυτά που γνωρίζουν όλοι όσοι ζουν τον ΑΡΗ σε καθημερινό επίπεδο. Έχει τέτοιο δίκτυο ανθρώπων και στελέχη περιωπής που σπανίζουν, για να μην πούμε δεν υπάρχουν, σ’ άλλο ελληνικό σύλλογο.

Ο Meriem που ΄χει διαγράψει μια σημαντική πορεία στο Γαλλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με ομάδες όπως η Monaco, η Bordeaux και η Marseille, υπήρξε διεθνής και με τη Εθνική Γαλλίας, είναι ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής σ’ όσους ασχολούνται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει με ομάδες της Premier League (Bolton, Blackburn) αλλά τελικά θα ενταχθεί στο roster του ΑΡΗ μας.

Η κίνηση αυτή έχει σημειολογία. Δείχνει τη διάθεση του ΑΡΗ να μπει όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένος αγωνιστικά στην τελική ευθεία των 4 τελευταίων μηνών του πρωταθλήματος που θα κριθούν τα πάντα. Με την προσθήκη του Meriem αποκτά εμπειρία, ποιότητα και τονώνει την αίσθηση όλων μας ότι η χρονιά αυτή θα ΄ναι δική μας υπόθεση.

Κάποιοι επιχείρησαν να κινδυνολογήσουν αναφερόμενοι στην οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είτε από άγνοια, είτε διακατεχόμενοι από διάθεση εξισορρόπησης των πραγμάτων στην πόλη. Η απάντηση ήταν ηχηρή. Οι «καρναβαλιστές» ας ασχοληθούν με το Τριώδιο κι ας αφήσουν τον ΑΡΗ ήσυχο.

Προς το παρόν ας μάθουν Γαλλικά για να συνομιλούν με τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή που πλέον θα βρίσκεται στον ΑΡΗ μας. Στη Θεσσαλονίκη, είναι σαφές πια, ποια είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να φέρνει μεγάλους ποδοσφαιριστές και προπονητές, επιχειρώντας να ανεβάσει το επίπεδο στην πόλη και να φύγει μπροστά.

Είμαστε ευτυχείς για τον ΑΡΗ που συμβάλλαμε να δημιουργηθεί. Ο Camel Meriem, που αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του μόλις τακτοποιηθούν και οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες, θα είναι ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της επιτυχίας. Ανυπομονούμε να το δούμε ολοκληρωμένο.

Διακρίνουμε το φόντο στο παζλ. Χιλιάδες Αρειανοί να πανηγυρίζουν με την ομάδα. Αυτό που αμυδρά, προς το παρόν, διακρίνεται είναι το κέντρο της εικόνας. Κάτι γυαλίζει εκεί.
(www.super3.gr)