Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Σημαντικές αποφάσεις στήριξης της Κ.Α.Ε. από την ΣΑΡΙΣΑ

Μια σειρά από σημαντικές αποφάσεις έλαβε η ΣΑΡΙΣΑ, κατά την αποψινή συνεδρίασή της στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, στην οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της προς τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. και τον πρόεδρο, Γιάννη Δαμιανίδη.

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν, με στόχο την ευρύτερη και αποτελεσματικότερη στήριξη του μπάσκετ του Άρη, είναι οι εξής:

-Να πλαισιώσουν τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. δύο ή τρία μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, προκειμένου να σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. δεν είναι μόνος του και ότι υπάρχει μια συλλογική δύναμη που στηρίζει την ομάδα μπάσκετ.

-Να διευρυνθεί από αύριο το αποθεματικό, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των θεμάτων οικονομικής φύσης.

-Να γίνουν μεθοδευμένες ενέργειες με στόχο την προσέλκυση νέων μελών, που θα πλαισιώσουν τον υπάρχοντα πυρήνα της ΣΑΡΙΣΑ. Για το λόγο αυτό, θα θεσπιστούν διάφορες βαθμίδες συμμετοχής, ανάλογα με την οικονομική συνεισφορά που θα έχει κάθε νέο μέλος.

-Να συναντηθούν εκ μέρους της ΣΑΡΙΣΑ οι κ. κ. Τάκης Γεωργούλης και Βασίλης Πεΐτσης, με τον πρώην πρόεδρο της Κ.Α.Ε., κ. Θανάση Τζεβελέκη, με στόχο να τον πείσουν να επανέλθει στα διοικητικά δρώμενα και να γίνει αρωγός της νέας προσπάθειας.

-Να δημιουργηθούν οπτικοακουστικά σποτ, που θα προβάλλονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Άρη, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο αλλά και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και την ενεργή συμμετοχή όσο περισσότερων φίλων του Άρη στην προσπάθεια.