Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΑΡΗΣ - λάρισα : 2 - 0


Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο ΑΡΗΣ επικράτησε άνετα της Λάρισας με 2-0 σε ένα παιχνίδι που αν οι παίκτες του Κούπερ εκμεταλλεύονταν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Ο ΑΡΗΣ από την μία απέκτησε πλεονέκτημα με την δίκαιη αποβολή του Ραντοσάβλιεβιτς, αλλά από την άλλη είχε δύο σημαντικές απώλειες καθώς αποχώρησαν τραυματίες Φερνάντεζ (μόλις στο 14΄) και Σηφάκης (στο 50΄). Ο Μεντί Ναφτί με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 32΄ενώ ο Χαβιέ Κάμπορα δύο λεπτά αργότερα αν και πεσμένος στο έδαφος από την ανατροπή του Βιέρα (που ήταν πέναλτι και αποβολή) με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και οι παίκτες του Κούπερ κατέβασαν ταχύτητα έχασαν σωρεία ευκαιριών με Χαβίτο, Κάμπορα, Κάλβο, Νέτο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με το 2-0. Χωρίς προβλήματα ο κ. Σταθόπουλος απέβαλε σωστά τον Ραντοσάβλιεβιτς και παρατήρησε με κίτρινες τους Πρίττα, Ρονάλντο (7η κάρτα), Μπλάζεκ, Βιέρα, Κουζέν.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης (50΄Πέσκοβιτς), Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Ρονάλντο, Φερνάντεζ (14΄Ναφτί), Πρίττας (90΄Κουλουχέρης), Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε, Κάμπορα.
Λάρισα : Βιέρα, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Μελίσσης, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιγκλέσιας (78΄Ρομέου), Σκάτσελ( 62΄Πούρι), Φλάβιο (17΄Κυριακίδης), Μπλάζεκ, Κουζέν.