Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Εύκολη νίκη επί του Ατρομήτου (2-0)


Εύκολα και απλά ο ΑΡΗΣ καθάρισε από το πρώτο ημίωρο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έτσι επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. O Τόνι Κάλβο στο 11 προειδοποίησε με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Ο Φρανθίσκο Χαβίτο στο 18 άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια, ενώ ο Νίκος Λαζαρίδης έξι λεπτά αργότερα με ωραίο γυριστό σουτ σημείωσε το 2-0. Στην εξέλιξη του αγώνα οι δύο τερματοφύλακες όποτε χρειάστηκε κράτησαν το παιχνίδι στα επίπεδα του ίδιου σκορ. Ο Σηφάκης απομάκρυνε εντυπωσιακά σουτ του Νεμπεγλέρα, ενώ ο Μιχαηλίδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ρουίζ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ στην ουσία έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Λεβερκούζεν, αν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να κάνει το 3-0, ωστόσο και πάλι ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Κόκε.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Ναφτί ( 72’ Φατί), Τόνι Κάλβο (60’ Τσεζνάουσκις) , Τόχα, Κόκε, Ρουίζ (80’ Φαμπιάνο), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι.
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο (77’ Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σκόνδρας (60’ Τάτος), Καραλής (63’ Σαγκανόφσκι).

www.arisfc.gr