Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Λέσχη Φίλων ΑΡΗ - Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις


Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ απολαμβάνουν πλέον εκπτώσεις της τάξεως έως και 50%, σε διάφορες επιχειρήσεις με προϊόντα και υπηρεσίες, βασικής και καθημερινής ανάγκης, αλλά και επιχειρήσεις με προϊόντα για πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Ο κατάλογος των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, θα τυπώνεται τουλάχιστον μία φορά ετησίως.

Μεταξύ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μπορεί να συμπεριληφθεί οποιαδήποτε επιχείρηση το επιθυμεί, αρκεί να καταθέσει εγγράφως την προσφορά της ηλεκτρονικά στο e-mail marketing@arismembers.gr και τηλεφωνικά στο 2310 323-160.

Οι ειδικές προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αφορούν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η προσφορά, είναι η επίδειξη της κάρτας μέλους.

Τον κατάλογο των συνεργαζόμενων με τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ επιχειρήσεων, μπορείτε να τον βρείτε σε μορφή flash και σε μορφή pdf.

Ο Κατάλογος σε μορφή pdf

* Ο πρώτος κατάλογος των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, αναμένεται να διανεμηθεί, σε 20.000 αντίτυπα, στον αγώνα του ΑΡΗ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 22:05).

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ενέργεια που καλύπτει ένα μέρος της συνδρομής για τα μέλη του Φορέα, μέσω της μείωσης διάφορων άλλων αναγκών της καθημερινότητας και όχι μόνο.
www.arisfm.gr