Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ρόζενμποργκ - ΑΡΗΣ : 2 - 1 Ήττα στις λεπτομέρειες


Στο στάδιο Λέκερνταλ του Τροντχάιμ ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε τους πρωταθλητές Νορβηγίας Ρόζενμποργκ στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι κίτρινοι ηττήθηκαν με 2-1 σε ένα παιχνίδι όπου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν αυτή που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 11΄όταν το δυνατό σουτ του Ρουίζ απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Νορβηγών. Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα ο ΑΡΗΣ είχε τον πλήρη έλεγχο χωρίς να απειληθεί καθόλου από τους Νορβηγούς την ίδια στιγμή που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα 5 κόρνερ που κέρδισε.
Στο 31 ωραία προσπάθεια και σουτ του Μίσελ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Ρόζενμποργκ. Κι όμως κόντρα στην ροή του αγώνα στο 36 η Ρόζενμποργκ άνοιξε το σκορ με τον Μόλντσκρεντ. Στο 42 ήρθε η απάντηση με τον Κόκε να βγάζει φοβερή πάσα για τον Χαβίτο, τον Ισπανό να δίνει την ασίστ για τον Ρουίζ και τον τελευταίο να σημειώνει το 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο μισό του αγώνα έμοιαζε πολύ με το πρώτο. Οι Νορβηγοί ήταν ακίνδυνοι μέχρι το 67 όταν ο Πρίτσα με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στην πρώτη αξιόλογη φάση της Ρόζενμποργκ πέτυχε το 2-1. Στο 87΄ο Τσέζαρεκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Ντορσίν, Πρίτσα, Ρονάλντο, Βανγκέλι
Ρόζενμποργκ: Έρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Μπιέρσμιρ, Ντεμίντοφ, Αννάν, Χένρικσεν, Σκιέλμπρεντ, Ίβερσεν, Μόλντσκρεντ (90 Όλσεν), Πρίτσα (84΄Γιαμτφάλ)
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίτσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί (70 Τόχα), Χαβίτο, Κάλβο (82 Τσεζνάουσκις), Κόκε, Ρουίζ (61 Τσέζαρεκ)
(www.arisfc.gr)